Către:
Universitatea din București
Facultatea de Psihologie și Științele Educaţiei
Alianţa Părinţilor a luat cunoștință de (relativ) recentul anunţ al Facultatăţii de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universităţii din București, conform căruia a fost finalizat proiectul T-SHIRT. Facultatea anunţă cu mândrie și lansarea „T-SHIRT Platforma de e-learning”, bogată în resurse puse la dispoziţia profesorilor pentru a duce în clase lumina ideologiei de gen.
Doamnele conf. univ. dr. Ionela Roxana Urea – manager și cercetător – și lect. univ. dr. Valentina Georgeta Vartic, cercetător – ambele cadre didactice la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din București – împreună cu o echipă de experți într-ale genurilor, au trudit pentru a cheltui următoarele sume: buget proiect: 2613620 euro, buget UB: 33280 euro, în următorul scop (cităm din Buletinul Informativ de pe pagina unibuc.ro):
„Scopul nostru a fost să consolidăm cunoștințele, abilitățile și strategiile pentru schimbarea și dezvoltarea percepțiilor și comportamentului elevilor în ceea ce privește genul”.
Așadar, ca urmare a acestui costisitor efort, copiii noștri ar urma să înveţe că genul și sexul sunt două lucruri diferite, că genul este atribuit social și cultural, că el este eligibil și fluid, precum și alte aberaţii marxisto-progresiste, în total dispreţ faţă de opinia părinţilor, exprimată public, cu privire la pătrunderea ideologiei de gen în școală.
Experienţa ţărilor care au produs deja o generaţie de tineri care nu mai știu exact de ce sex sunt și cărei specii îi aparţin, ori tragediile adolescenţilor care se bulucesc să sporească cifra de afaceri a clinicilor în care se supun unor operaţii mutilante, cu efecte ireversibile, doar pentru a constata ulterior că au făcut o uriașă greșeală, nu au stat în calea celor care au lucrat la proiectul T-SHIRT.
Ne așteptam, din partea Universităţii din București, la punerea în operă a unor proiecte și programe de cu totul alte tipuri. De exemplu:
1- Un proiect în vederea intrării în QS World University Rankings – Top global universities – cea mai solidă clasificare valorică a universităţilor. In prezent, alături de mamuţii educaţionali din statele dezvoltate, figurează aici universități din Kazahstan, Belarus (chiar cu două instituţii), Bulgaria, Egipt și Iran (cu 3 universităţi). Dintre cele peste 1000 ierarhizate, lipsește UniBuc, cu a sa istorie de 160 de ani. Ea este “una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior” numai aici, în „spațiul carpato-danubiano-pontic”.
2– Un proiect care să includă măsurile necesare pentru ca UniBuc să nu mai apară în paginile tabloidelor cu scandaluri de agresiune sexuală, de terorizare a studenților, de delapidare, de discriminare a refugiatelor siriene, de îngrădire a dreptului la educaţie, de discriminare a studentelor nevăzătoare, etc, etc, etc:
3- Un proiect având ca obiectiv condamnarea publică a plagiatului de care se fac vinovaţi mai mulţi politicieni și publicarea listei cu tezele de doctorat pe care le rechemaţi spre analiză.
Dacă accederea în QS World University Rankings – Top global universities nu intră în planurile dumneavoastră de perspectivă, vă sugerăm un follow-up al proiectului T-SHIRT, concretizat prin participarea corpului didactic al UniBuc la următorul marș curcubeu. Ar fi un bun prilej pentru reafirmarea etosului instituţiei – transparent pe platforma în care expuneţi copiilor bogata ofertă de genuri din care ei își pot alege ce li se pare mai cool.
Ne așteptăm ca, de la asistent până la profesor, accesorizaţi corespunzător și purtând make-up-ul specific, vibrant, membrii corpului didactic al UniBuc să celebreze în stradă diversitatea, cu voioșia caracterisică evenimentului. Acest lucru ar spori, fără îndoială, prestigiul știinţific, deja notoriu, al instituţiei și ar furniza material pentru completarea platformei cu resurse.
Vă putem sugera și o denumire a follow-up-ului: T-skirt sau B-kini ar fi denumiri de luat în calcul.
Cu respect (atât cât ne inspiră prostituţia intelectuală pe care o practicaţi),
Prof. Popa Olimpia – Director Departament Educaţie – Sănătate Alianţa Părinţilor
Președinte Cristian Filip
Alătură-te AP! Pentru copiii tăi.