REVOLUŢIA a început în Rai (I): „Codul iadului” al dlui de Mirabeau. De ce o revoluţie e o lovitură de stat mascată.
decembrie 14, 2019

Dep. Matei Dobrovie va vota proiectul de interzicere a propagandei gender în școli: „Este o formă de corupție morală”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Senatorul Cristian Vasile Lungu a depus la Parlament un proiect de lege prin care s-ar interzice propaganda gender (ideologia de gen) în școli. În Expunerea de motive, senatorul arată că, în timp ce copiii sunt protejați de „de dogme religioase și doctrine politice”, nu există nicio protecție de ideologiile politice. Matei Dobrovie a anunțat că va vota pentru această inițiativă la comisie. El argumentează pe pagina sa de Facebook de ce. Textul integral al deputatului Matei Dobrovie mai jos.


„Ideologia de gen nu are ce căuta în școli! Azi la Comisia pentru învățământ este pe ordinea de zi o inițiativă legislativă de interzicere a educației de gen în școli și de introducere de sancțiuni pentru prozelitism pe criterii de gen sau de sex. Voi vota PENTRU această inițiativă. Cred că școala românească trebuie să formeze, nu să deformeze caractere. Nu este admisibil să li se impună părinților și copiilor ideologia de gen.

Aceasta este o formă de corupție morală care încearcă să bulverseze copiii care încă nu au discernământ, prin propagarea ideii că sexul este un construct socio-cultural, și nu o realitate obiectivă biologică, iar fiecare poate fi ce vrea. Denaturarea libertății duce însă la o înrobire a omului, a persoanei, creație unică a lui Dumnezeu, față de simțuri. Reducerea la instinctele primare, eliminarea moralei creștine, a memoriei, a oricăror repere identitare legate de strămoși, slăbirea familiei duc toate la diluarea persoanei, care devine controlabilă.

Update: votul pe această propunere legislativă a fost amânat.”

Proiectul senatorului Lungu de interzicere a ideologiei gender în școli e motivat serios. Iată cum

Alatura-te Aliantei!
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security