ASOCIATIA PRO CONSUMATORI SOLICITA DEMISIA GABRIELEI FIREA
octombrie 21, 2017
Marș pentru libertatea de alegere privind vaccinarea în mai multe orașe din țară: Libertatea e un drept. Vaccinarea e o alegere. Am dreptul la propriul corp.
octombrie 22, 2017

Lant uman in jurul Parlamentului

Peste 1.500 de persoane au protestat în Capitală, formând un lanț uman în fața Palatului Parlamentului, față de proiectul privind legea vaccinării, despre care spun că încalcă Constituția.

Protestul a fost organizat de mai multe ONG-uri, între care Asociația Pro Consumatori, Alianța Părinților din România, Asociația Pro Decizii Informate, Asociația Lion Mentor, care susțin că prin legea vaccinării obligatorii este încălcată Constituția.

La protest au participat părinți cu copii, dar și un grup de călugărițe, iar unii participanți au venit din afara Bucureștiului, cu autocare.

Manifestanții – care au avut pancarte cu mesaje precum „Corpul meu, alegerea mea, nu obligativității vaccinării”, „Noua armă – vaccinul – genocidul lent”, „Vrem răspundere penală pentru producătorii de vaccinuri” – au format un lanț uman în fața Palatului Parlamentului.

La finalul protestului, psihologul Nicoleta Vascan a vorbit despre legea vaccinării și a transmis un mesaj parlamentarilor care vor decide soarta românilor.

”Există realitatea care se manifestă astăzi, la nivel legislativ și implicațiile acestei legi aprobate care se poate vedea în planul personal al fiecărei persoane care a manifestat aici. Practic, ce se întâmplă? Pe mine nu mă interesează cât de important este din punct de vedere medical vaccinul în sine, este aparte de formarea mea profesională. Pe mine mă interesează ca psiholog ortodox, mă interesează respectarea dreptului fundamental al persoanei umane. Conștiința, cum spunea Sf. Apostol Pavel, este chipul lui Dumnezeu din om. Spunea Sf. părinte Iustin Pârvu: „Rămâneți uniți! Altfel se pierde acest neam”. În momentul în care un Parlament îmi impune ca eu să consum un medicament, departe de istoricul meu medical, ce se întâmplă cu mine? De cine mai ascult eu? Unde este libertatea? Unde este liberul arbitru pe care Însuși Dumnezeu mi l-a îngăduit. Așadar, astăzi m-am alăturat cu durere acestor oameni care în manieră impresionantă s-au ținut mână de mână. Pentru ce? Pentru a-și apăra dreptul, dreptul de a exista. Să știți că lipsa de implicare, lipsa de manifestare personală povestește despre o boală a conștiinței.

N-am vrut să fiu responsabilă de malpraxis în raport cu mine, cu propria-mi conștiință. Vreau ca fiecare dintre noi să avem curajul să ne cerem drepturile. Am ajuns să dezvoltăm un neam care își refuză dreptul, dreptul de a exista. Există dincolo de toate o îngăduință a lui Dumnezeu, dacă Dumnezeu va îngădui, se va înfăptui. Dar dacă Dumnezeu nu va îngădui, sunt convinsă că manifestul de astăzi va avea răsunet în conștiința celor care au votat, celor care au semnat pentru aplicarea acestei legi. Dacă Dumnezeu Însuși nu a ajuns la a lor conștiință, oare cum aș mai putea ajunge eu? Am venit astăzi aici pentru a manifesta în tăcere. Nădăjduiesc ca prezența noastră să fie acel mesaj concret către conștiința celor care au semnat și vor semna în continuare tot felul de legi aberante care încalcă flagrant dreptul meu de a exista”, a spus psihologul Nicoleta Vascan pentru ActiveNews.

Costel Stanciu, președinte APC, a vorbit despre ceea ce presupune eventuala aprobare a legii privind vaccinarea obligatorie.

„Atragem atenția parlamentarilor români că se află într-o gravă eroare, că vor fi părtași la votarea unui proiect de lege anticonstituțional. Se încalcă dreptul la integritate fizică și psihică a cetățeanului român, se încalcă și alte tratate internaționale la care România este parte și la care a achesat. Din păcate în toate comunicările publice făcute de către reprezentanții instituțiilor statului român, nu ni s-a spus că este vorba și despre vaccinarea obligatorie a adulților, nu ni s-a spus că o epidemie se poate declanșa de către o comisie consultativă printr-un ordin al ministrului Sănătății, ba se poate declanșa o epidemie în România, se poate declanșa și în urma unei recomandări a Organizației Mondiale a Sănătății. Să ne aducem aminte cu toții ce s-a întâmplat cu gripa aviară, când ne-am dat seama după câteva luni că de fapt nu a fost o gripă aviară, dar atunci vaccinarea nu era obligatorie.

Eventuale epidemii false ar duce la vaccinarea unor cetățeni și ar duce și la îmbolnăvirea lor. Sunt împotriva obligativității vaccinării, deci ficare cetățean al acestei țări trebuie să decidă ce face cu corpul lui. Se încalcă și legea privind drepturile pacienților: prelevarea de probe sau administrarea unor medicamente sau realizarea unei proceduri medicale trebuie să se realizeze numai cu consimțământul informat al pacientului. Nădăjduim că în Camera Deputaților, care este forul decizional pe acest proiect de lege, se vor schimba fundamental lucrurile. Dacă nu se vor schimba, vom ataca această lege la Curtea constituțională, deci în continuare vom face toate demersurile legale pentru a opri aplicabilitatea acestui act normativ anticonstituțional. La organizarea acestui protest au participat opt organizații neguvernamentale, au venit oameni din țară cu autocarele din mai multe orașe ale țării.”, a spus Costel Stanciu, președinte APC.

De asemenea s-a vorbit despre problemele care sunt ascunse în spatele vaccinării obligatorii.

„Fără acordul nostru se încearcă introducerea în corpul nostru a unor produse biologice, a unor microorganisme vii, a unor substanțe chimice despre care multe instituții de cercetare, universități de prestigiu din întreaga lume au arătat că sunt toxice pentru organismul nostru. Se încalcă legea privind drepturile pacienților”, a spus Costel Stanciu, președinte APC.

„De câteva luni de zile se află în dezbatere această lege aberantă propusă de guvernul României, se pare la indicații prețioase din afară… Oameni din România, cu copii, au venit la minister să-și plângă necazurile pentru copiii care au fost grav afectați ca urmare a unor vaccinuri. Reprezentanții guvernului se uitau la aceștia cu superioritate de parcă oamenii de acolo erau niște animale”, a spus Cristi Filip, președintele Alianței Părinților.

„Ca părinte a doi copii care au fost vaccinați în primii ani, până am înțeles consecințele, mă simt mai responsabil acum când înțeleg pe lângă ce am trecut. Am impresia că am fost într-o mașină căreia i s-a rupt frânele și am evitat o coliziune de puțin. Când am aflat care sunt adevăratele implicații, am luat adevărate măsuri”, a spus Adrian Vornicu, specialist în bioelectronică,medicină și fizică cuantică.

(sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Lant-uman-in-jurul-Parlamentului.-Protest-impotriva-vaccinarii-obligatorii)

Alatura-te Aliantei!
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security