SCRISOARE DESCHISĂ A ALIANȚEI PĂRINȚILOR
septembrie 10, 2016
SCOALA PARINTILOR
ianuarie 28, 2017

RĂZBOI ÎMPOTRIVA COPILĂRIEI – DOCUMENTAR EDUCATIA DE GEN

 

Documentar șocant despre ce înseamnă cu adevărat Educația Sexuală de Gen, scopurile, interesele și efectele devastatoare asupra copiilor în lumea întreagă

Educația Sexuală Comprehensivă (sau Explicită, Cuprinzătoare) se bazează pe principii pseudo-științifice și este promovată agresiv la nivel de factori de decizie politică, inclusiv de mari organizații internaționale precum ONU, UNITED NATIONS POPULATION FUND (UNFPA), UNICEF, IPPF (International Planned Parenthood Federation), etc. .
Dar „știința” pe care se bazează reprezintă un adevărat scandal, implicând „cercetări” din anii 1950, ale lui Alfred Kinsey, care s-au realizat prin abuzarea sexuală sistematică a unor copii și apoi au fost promovate intens ca rezultate științifice respectabile.
De curând, după prezentarea acestor dovezi în Parlamentul croat, Curtea Constituțională din Croația a interzis un astfel de program în țara respectivă.

În România, educația sexuală cuprinzătoare este promovată și implementată prin intermediul materiei Educație pentru sănătate și prin programe implementate la nivel național de către organizații precum Fundația Tineri pentru Tineri (partener UNFPA), SECS (Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală), afiliată IPPF, Asociația Sexul versus Barza (realizatoarea platformei video de educație sexuală www.sexulvsbarza.ro, promovată în mod oficial in Bibliotecile de stat afiliate rețelei Biblionet, fără acceptul parinților), dar și de către alte organizații.
În dezbaterea din data de 24.03.2016 de la Bucuresti, „Dezbaterile societăţii civile cu privire la rolul şcolii în formarea tinerilor cetăţeni – disciplinele opţionale”, doamna Daniela Drăghici, reprezentanta a Coalitiei pentru Egalitate de Gen, membră a Comitetului Regional a IPPF, afirma foarte clar că se dorește „implementarea gradată în România a Comprehensive Sexual Education (CSE), în traducere Educatia Sexuală Comprehensivă sau Cuprinzătoare, indiferent sub ce denumire va apărea în curricula” (începand cu min. 57 din înregistrarea dezbaterii (www.youtube.com/watch?v=wldLfYeEWpE&feature=youtu.be)
Ca parinți, informați despre ce înseamnă cu adevărat acest tip de educație, ce efecte are asupra copiilor, refuzăm categoric implementarea educației sexuale în școlile din România, cât și a programelor desfășurate de organizații care promovează cursuri de educație sexuală cuprinzătoare, derulate de foarte mulți ani în școli, fără acordul și informarea parinților. Vom reveni în curând cu articole detaliate pe aceste subiecte.

Urmăriți filmul documentar realizat de Family Watch International, coaliție pro-familie, acreditată pe lângă ONU, pentru a afla în ce constau aceste programe de educație sexuală, cine le promovează și de ce, precum și ce pot face părinții care vor să protejeze inocența copiilor.

Apasați butonul SUBTITRĂRI din cadrul filmului pentru subtitrarea românească.

Alatura-te Aliantei!
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security