EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE (INCLUSIV SEXUALĂ) ESTE PROMOVATĂ SĂ DEVINĂ DISCIPLINĂ OBLIGATORIE DE LA VÂRSTE FRAGEDE
aprilie 19, 2016
DE CE VOR SĂ NE IMPUNĂ EDUCAȚIA SEXUALĂ
mai 10, 2016

CINE FACE ACEASTĂ EDUCAŢIE IDEOLOGIC SEXUALĂ ŞI CUM?

Cine vrea, neapărat, să educe sexualitatea copiilor?

Cine vrea ca Educația Sexual-Ideologică, sub denumirea Educaţiei Pentru Sănătate, să fie materie obligatorie in școli din 2016, de la grădiniță, sau de la clasa I până la clasa a XII-a şi cum ?

ONG uri membre în COALIŢIA PENTRU EGALITATE DE GEN ce derulează sau sprijină programe de acest “gen” în Învăţământul Public Românesc şi în Bibliotecile de Stat:

  • Fundaţia “Tineri pentru Tineri” derulează în scoli de ani buni, programe în Bucureşti şi în alte 14 de judeţe din ţară: Dâmboviţa, Maramureş, Ilfov, Vaslui, Teleorman, Tulcea, Mehedinţi, Iaşi, Botoşani, Timiş, Constanţa, Brăila, Braşov, Ialomiţa.
  • Asociaţia pentru Libertate şi Egalitate de Gen (A.L.E.G.)
  • Centrul Parteneriat pentru Egalitate de gen– CPE
  • Institutul Est-European de Sănătate a Reproducerii
  • ACCEPT România –  prima organizatie neguvernamentala de drepturile omului din Romania care apara si promoveaza drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) la nivel național. Misiunea asociației este de a apăra și promova drepturile persoanelor LGBT din Romania, ca drepturi ale omului. ACCEPT România sprijină  SEXUL vs BARZA oferind consultanță pentru materialele LGBT
  • Biblionet – Programul național Biblionet – lumea în biblioteca mea este una dintre cele mai importante investiții într-o intervenție de anvergură pentru facilitarea accesului public la Internet și construirea unui sistem durabil de biblioteci publice moderne în România. Biblionet sprijină SEXUL vs BARZA prin implicarea bibliotecarilor dornici și interesați, platforma noastră educațională va fi susținută și promovată în peste 2.000 de biblioteci publice din România.
  • ASOCIAȚIA FRONT – Asociația feministă FRONT este un watchdog pentru drepturile femeilor din România. ASOCIAȚIA FRONT susține și promovează proiectul SEXUL vs BARZA încă de la debutul său.
  • Fundația Marie Stopes International România – clinici private de avort şi contracepţie, sprijină SEXUL vs BARZA
  • SECS Societatea de Educație Contraceptiva și Sexuală  – Sprijină platforma www.sexdex.ro “se adresează tinerilor de peste 12 ani, cu scopul de a le oferi informaţii necesare unei atitudini sănătoase faţă de sexualitate”. Platforma conţine lucruri extraordinare:
A FACE SEX PENTRU PRIMA DATA SEX CU ŞCOALA
POVESTEA BUBITELOR PE PENIS SEXUL ORAL LA BARBATI
EJACULAREA PRECOCE SEXUL ORAL LA FEMEI
  • multe dintre ele au Parteneriate cu Ministerele şi Administraţia Publică, Ministerul Sanatatii prin ASP (Autoritatile de Sanatate Publica Judetene), Administratii Publice Locale şi Judeţene, Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale prin DGAS, Ministerul Educaţiei şi Cercetării
Alatura-te Aliantei!
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security