STOP PERVERTIRII COPIILOR PRIN EDUCAŢIE SEXUALĂ!
aprilie 18, 2016
CINE FACE ACEASTĂ EDUCAŢIE IDEOLOGIC SEXUALĂ ŞI CUM?
aprilie 20, 2016

EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE (INCLUSIV SEXUALĂ) ESTE PROMOVATĂ SĂ DEVINĂ DISCIPLINĂ OBLIGATORIE DE LA VÂRSTE FRAGEDE

 

In 24.03.2016 a avut loc “Dezbaterea societatii civile cu privire la rolul scolii” organizata de Ministerul pentru Dialog Social, impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale. Dezbaterea a inclus capitole speciale dedicate “Educatiei pentru sanatate”, materie optionala in acest moment.

In cadrul dezbaterii a vorbit si reprezentanta “Coalitiei pentru egalitate de gen”, doamna Daniela Draghici, care a militat intens pentru introducerea educatiei sexuale ca materie obligatorie, “indiferent de denumirea ei”, mentionand in special “educatia sexuala comprehensiva”, ca fiind forma adecvata care se doreste a fi introdusa si in tara noastra.

Alianta Parintilor atentioneaza parintii de ceva vreme in legatura cu pericolele imense aduse de “educatia sexuala comprehensiva”, un tip de educatie foarte grafic, care invata copiii de la fragede varste ca toate perversiunile sunt acceptabile, normale, iar informatiile transmise sunt de natura de a schimba normele societatii, de a perverti mintile copiilor, de a periclita sanatatea iremediabil si de a indeparta pe acestia de parintii lor. De aceea, parintii din toata lumea sunt scandalizati de acest tip de educatie, ajungand sa iasa in strada pentru a scoate aceasta materie din scoli. Acest lucru s-a intamplat deja in Canada, Statele Unite, Croatia, s.a. Un documentar recent, denumit Razboiul impotriva copilariei (pe care il gasiti si pe site-ul nostru), produs de Family Watch International, asociatie cu statut consultativ la ONU, demasca pericolele acestui tip de educatie.

Alianta Parintilor se declara ferm impotriva educatiei sexuale comprehensive, ale carei efecte dezastruoase scandalizeaza parintii din toata lumea. Mai multe informatii se pot gasi si pe www.stopcse.com

De asemenea, Alianta Parintilor, dar si alte asociatii de parinti din tara se declara uimite de afirmatiile doamnei ministru Violeta Alexandru, care mentioneaza ca a facut eforturi sa gaseasca asociatii de parinti reprezentative in tara, pe care sa le cheme la dezbatere, insa nu a reusit sa le identifice. Ne permitem sa ne intrebam daca intentia domniei sale de a avea un dialog cu parintii a fost reala, in contextul in care inspectoratele scolare din tara au toate datele asociatiilor de parinti, iar cele reprezentative la nivel national sunt destul de cunoscute la nivel de Minister (precum Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti, APOR, Alianta Parintilor, s.a.).

Ramanem aproape de parinti si urmarim cu precadere actiunile si declaratiile guvernantilor nostri in dezbaterea acestui subiect controversat.

Alatura-te Aliantei!
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security