Educația pentru sănătate, de fapt educația sexuală
martie 28, 2016
Apel contra „educației sexuale”
aprilie 16, 2016

FAM. POPA VIOREL ȘI CRISTINA, CONSTANȚA

Domnule Ministru,

 

Va scriem in calitate de parinti si suntem profound indurerati si ingrijorati de ceea ce se  intampla in scoala romaneasca si mai ales de implementarea “planului national multianual integrat de promovare a sanatatii si educatiei pentru sanatate” care aduce educatia sexuala in scoala si odata cu ea si descoperirea sexualitatii precoce.

Va aduc la cunostiinta ca in virtutea drepturilor consfintite in Constitutia Romaniei:

Art.26(1) Autoritatile publice respecta si ocrotesc viata intima, familiala si privata.

Art. 29(6)Parintii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educatia copiilor minori a caror raspundere le revine.

Art. 48(1)Familia se intemeiaza pe casatoria  liber consimtita dintre soti, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura CRESTEREA, EDUCATIA si INSTRUIREA copiilor;

Aveti obligatia legala si morala si va rugam din suflet a o respecta, de  a ne consulta inainte de a lua decizii ce privesc in mod direct viitorul copiilor nostrii si de a ne respecta dreptul constitutional de a decide in ceea ce priveste educatia copiilor minori.

NU SUNTEM DE ACORD ca educatia sexuala sa se faca in scoala dupa modelul altor scoli occidentale, deja falimentare, (ci ar trebui sa luam exemplu pentru a nu mai repeta greselile), ci aceasta revine in sarcina parintilor.Si v-am fi indatorati intru totul daca ati participa ca institutie publica la restrangerea pornografiei din spatial public si virtual care agreseaza vizual copii cat si adultii, care murdareste sufletele nevinovate si mintea  copiilor  nostri.

Consideram ca:

  1. Parintii sunt singurii in masura  sa faca educatie sexuala copiilor lor si altfel :
  2. Autoritatile publice isi  depasesc atributiile!

LASATI COPIILOR NOSTRII PURITATEA  SI DESCOPERIREA IUBIRII PARINTESTI SI FRATESTI!

NU  EDUCARII IN SPIRITUL DEPRAVARII!

In calitate de parinti, cerem in mod imperativ respingerea propunerii de introducere a educaţiei sexuale în programa şcolară.

 

Fam. Popa Viorel si Cristina, Constanta

Alatura-te Aliantei!
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security